Tue Track Summer Soundtrack - Have a Good One!

Stærkt remix fra en stærk remix-plade

Sup sup, det var glædeligt at atter høre Supardejen buster rim i Sorte Får cypher 13 - og endnu større var glæden at finde ud af, at der var en hel plade på vej fra denne ordlegs veteran. Hans plade King Kong er netop er udkommet og kan høres og downloades på idiotsikkers basecamp - hvilket jeg varmt kan anbefale. 

SuparDejens solo album ‘Intelligens Uden Konsistens' (for ikke at tale om albummet 'Med liv og lyst' fra Kongen og Knægten dagene) er nogle af de danske rap albums, som har fået utallige gennemlytning, og hvor jeg gang på gang er blevet overrasket over Dejens evne til at skrive flere dimensionelle tekster, med originale referencer, og med et tekstunivers, der kun kan sammenlignes med en ung Eminem. Det er så fedt at høre en kreativ, der stadig gør sin egen ting, for sin egen skyld og på sin egen præmisser, og hvor alderen på ingen måde har betydet, at han er faldet af på den, nej tværtimod, det har kun betydet at han er blevet stærkere i sin kunstneriske identitet.

The Sweet 16: The Best 16 Verses from 16 of the Greatest Lyricists in Hip-Hop

Conny Lyng Quist tog det atter en gang hele vejen! En fornem koncert!

Et af det bedste Hip Hop koncerter i nyere tid i Aarhus, og jeg ville ønske at alle Amerikanske artister, der tog en tur over Atlanten, ville optræde med den samme dedikation.

hiphopfightsback:

Felt (Slug & Murs) - Protagonists Bang Along (feat. The Game) (Mashup)

One of my favorite mashups I’ve done so far.  No lie, it’s pretty damn epic. Enjoy.

========================================
You can download it off of my soundcloud for free: http://soundcloud.com/hiphop_mashups

jnsspeaks:

Black Star - Fix Up. På en eller anden måde har Mos Def - undskyld Yasiin Bey og Talib Kweli altid bevæget sig lidt under min radar. Især som Black Star. Men det her er fandme fedt. Produceret af Madlib.

Kommer der et remix med Dizzee Rascal?

What he said… :)

Det kommende album Undun fra The Roots lyder rigtig(!) lovende, især hvis man læser den (knapt så objektive) gennemgang af albummet fra okayplayer eller lyrikken offentliggjort fra The Roots blog. Og når det kommer til at skabe skyhøje forventninger, så gør de et godt stykke arbejde, ved at have skabt en række teaser videoer, visuals kan man vel kalde dem, der beskriver stemningen på albummet. Ind til videre er der to stks ude #1 - Make my og #2 - Tip the scale og den sidste halvdel offentliggøres hver tirsdag, de næste to uger. Albummet udkommer d. 6 december.